fbpx

#GuruRevolt

KANG GURU,
Dening GURU!

 

MyCoolClass yaiku an koperasi guru internasional kanthi platform pamulangan online dhewe. We nyambung guru paling apik saka sak ndonya karo murid sing paling sregep ing papan sing nyenengake, mbukak, lan budaya sing maneka warna. Opo maneh we menehi guru kesempatan kanggo duwe papan makarya. 

Kita minangka asosiasi otonomi guru mandiri sing manunggal kanthi sukarela kanggo nyukupi kabutuhan ekonomi umum, tujuan profesional,
lan aspirasi liwat koperasi platform sing diduweni bebarengan lan dikontrol sacara demokratis.  
 
header2d
logo_1
logo_4
logo_3
logo_2
logo_5
logo_6

Minangka katon ing

logo_1
logo_4
logo_3
logo_2

NGGABUNGA # TEACHERREVOLT ING Dino

Paedahe Guru

Anggota Guru ing MyCoolClass entuk sing paling apik saka rong jagad. Kamardikan kanggo mbukak bisnis pamulangan dhewe nalika bebarengan duwe merek internasional kanthi reputasi lintang. Kita uga nyedhiyakake latihan gratis kanggo anggota guru kanggo mbantu dheweke ngembangake karir profesional. 
Upah sing luwih apik, tunjangan sing luwih apik, lan transparansi total

Guru mbayar 19% saka penghasilan saben wulan menyang koperasi. Iki kalebu biaya operasi, biaya prosesor pambayaran, lan kontribusi kanggo dana umum kanggo mbantu kita tuwuh. Bagéyan saka 19% uga dadi wektu mbayar sampeyan! Kita ora duwe pemegang saham gedhe sing dipotong. Minangka anggota, sampeyan uga duwe perusahaan, lan bisa ngomong babagan apa sing kedadeyan karo bathi.

Mbayar wektu mati

Guru bakal nglumpukake 7 dina saben taun kanthi mbayar mbayar utawa cuti pribadi miturut kontribusi lan gaji saben dina rata-rata. Kita pengin para guru ngati-ati dhewe nalika lagi lara utawa plancongan tanpa kelangan penghasilan. Sampeyan mung bisa njupuk apa sing sampeyan lebokake.

Ora ana paukuman utawa denda kanggo pembatalan yen sampeyan lara utawa darurat

Kedadean ala. Yen sampeyan duwe darurat kulawarga utawa kudu istirahat sawetara dina, mung mbatalake kelas lan ngandhani tim dhukungan.

Kapan lan ing ngendi wae ing donya

Platform kita bisa digunakake ing endi wae lan ing endi wae dalan sing dituju. Kabeh sing dibutuhake yaiku sambungan internet. Platform kita uga bisa digunakake ing daratan China tanpa watesan.

juru basa-56_2
juru basa-57-1024x830_2
Sampeyan mbantu nggawe keputusan sing penting

Saben guru MyCoolClass nduweni akses menyang situs web mung anggota sing darmabakti kanggo koperasi, kanthi informasi finansial, aturan lan peraturan, informasi pemilihan, polling, lan liya-liyane. Sembarang anggota uga bisa dadi Dewan Direksi.

Gawe lan kolaborasi

Miwiti utawa gabung karo Tim Pencipta lan nggawe kursus karo guru liyane. Kirimake kursus sampeyan kanggo disetujoni dening Dewan Kurikulum banjur Tim Desain kita bakal nguripake kursus sampeyan! Sampeyan lan tim bakal entuk royalti nalika kursus wis didol!

Nulungi sing paling butuh

MyCoolClass berencana ngluncurake program kanggo menehi bimbingan gratis kanggo bocah-bocah sing kekurangan ekonomi kanthi nggawe dana nirlaba.

Pembayaran sing fleksibel lan efisien

MyCoolClass duwe macem-macem pilihan pambayaran kanggo mesthekake yen sampeyan mbayar kanthi efisien yen bisa.

Kabeh guru tampi

Anggere sampeyan nduweni kualifikasi kanggo mulang mata pelajaran sing sampeyan tawarake, sampeyan bisa melu! Kita ora perduli sapa sampeyan, asal saka ngendi, manggon ing ngendi, utawa basa apa sing sampeyan gunakake. Diskriminasi ora keren lan ora duwe papan ing pendidikan.

Path-1_a
Path_a

#GuruRevolt

Gabung karo komunitas kita kanthi sabab,
dadi investor dina iki!

Path_a
Path-1_a

Koperasi Platform Milik Guru

 

Ya bener! Kabeh guru dadi co-pemilik lan duwe bagean ing perusahaan. Minangka koperasi, ora ana "Bos Besar" utawa investor sing nggawe kabeh keputusan. Saben anggota duwe saham ing perusahaan lan swara sing padha.

Solidaritas

Solidaritas

Kerjasama ing antarane Koperasi

Kerjasama ing antarane Koperasi

Demokrasi

Demokrasi

Partisipasi Ekonomi

Partisipasi Ekonomi

Podo

Podo

Ninggalake cuti pribadi

Ninggalake cuti pribadi

training

Latihan & Pendidikan

Ora Ana Kebijakan Draconian

Ora Ana Kebijakan Draconian

Enggo bareng KomunitasInvestasi ing Masa Depan Pendidikan Online

Tulung kita nantang industri eksploitatif kanthi mbangun platform sing diduweni dening guru, dudu perusahaan.

Dadi anggota investor dina iki!