fbpx

#GuruRevolt

KANG GURU,
Dening GURU!

 

MyCoolClass minangka koperasi guru internasional kanthi platform pamulangan online dhewe. Kita ngumpulake guru-guru paling apik saka sak ndonya karo siswa sing paling semangat ing papan sing nyenengake, mbukak, lan budaya sing beda-beda. Kita uga menehi guru independen kekuwatan kanggo ngrancang ruang kerja dhewe.

Kita minangka asosiasi otonomi guru independen sing kanthi sukarela teka bebarengan kanggo nyukupi kabutuhan ekonomi, tujuan profesional, lan aspirasi umum liwat koperasi platform sing diduweni bebarengan lan dikontrol sacara demokratis.

header2d

Minangka katon ing

logo_1
logo_4
logo_3
logo_2

NGGABUNGA # TEACHERREVOLT ING Dino

Paedahe Guru

Guru ing MyCoolClass entuk sing paling apik saka loro jagad iki. Dheweke mandiri lan bisa mbukak bisnis dhewe, nalika duwe merek internasional kanthi reputasi sing apik. Kita uga nawakake pelatihan gratis kanggo para guru kanggo mbantu dheweke ngembangake karir.
Upah sing luwih apik, tunjangan sing luwih apik, lan transparansi total

Guru mbayar 19% saka penghasilan saben wulan menyang koperasi. Iki kalebu biaya operasi, biaya pangolahan pembayaran, lan kontribusi kanggo dana umum sing mbantu kita tuwuh. Bagéyan saka 19% uga dadi wektu mbayar sampeyan! Kita ora duwe pemegang saham utama sing dipotong. Minangka anggota, sampeyan uga dadi pemilik saka co-op lan duwe pirembagan bab apa kedaden kanggo sembarang bathi.

Gawe paket pelajaran lan kursus klompok sampeyan dhewe

MyCoolClass nawakake telung opsi kanggo para guru kanggo ngoptimalake bisnis pamulangan.

Pasar Guru - Gawe profil lan paket pelajaran kanggo tutor individu. Siswa bisa gampang buku pelajaran karo sampeyan liwat situs web kita.

Pasar Kursus - Nggawe kursus klompok unik dhewe ing basa, subyek utawa katrampilan lan narik kawigaten para siswa ing saindenging jagad.

Siswa Swasta - Nggawa siswa dhewe menyang MyCoolClass lan gunakake kabeh fitur lan alat sing apik. Guru bisa nyetel tarif pribadi sing ora kadhaptar ing pasar.

Mbayar wektu mati

Guru nglumpukake pitung dina cuti lara utawa pribadhi saben taun, adhedhasar kontribusi lan gaji saben dina rata-rata. Kita pengin guru bisa ngurus awake dhewe nalika lagi lara utawa cuti tanpa kelangan penghasilan. Sampeyan mung bisa njupuk apa sing dilebokake.

Ora ana paukuman utawa denda kanggo pembatalan yen sampeyan lara utawa darurat

Kedadean ala. Yen sampeyan duwe darurat kulawarga utawa kudu istirahat sawetara dina, mung mbatalake kelas lan menehi kabar marang siswa. Kita ngarepake guru kudu tanggung jawab lan komunikasi karo siswa.

Kapan lan ing ngendi wae ing donya

Platform kita bisa digunakake ing endi wae lan ing endi wae dalan sampeyan. Kabeh sing dibutuhake yaiku sambungan internet. Platform kita uga bisa digunakake ing daratan China tanpa watesan.

juru basa-56_2
juru basa-57-1024x830_2
Kabeh sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis pengajaran

Platform kita nyedhiyakake kabeh alat sing dibutuhake guru kanggo ngatur siswa lan kursus.

Kanthi MyCoolClass sampeyan bisa ngganti pesen, nggunakake forum, nyiyapake paket pelajaran, nggawe kursus, ngrampungake tugas online lan liya-liyane.

Kita ngurus kabeh tugas administratif lan dadi gateway pambayaran kanggo nampa pembayaran saka siswa ing saindenging jagad. Kanthi cara iki sampeyan bisa nindakake sing paling apik lan fokus ing wulangan.

Sampeyan mbantu nggawe keputusan sing penting

Saben anggota MyCoolClass nduweni akses menyang situs web mung anggota kanthi informasi pamrentahan, aturan lan peraturan, informasi pemilihan, polling, lan liya-liyane. Sembarang anggota uga bisa dadi Dewan Direksi. Kita ngajak para guru supaya melu koperasi.

Pembayaran sing fleksibel lan efisien

MyCoolClass nawakake macem-macem pilihan pembayaran kanggo mesthekake sampeyan bakal mbayar kanthi efisien. Saiki kita mbayar guru liwat Wise, PayPal utawa transfer bank Inggris.

Kabeh guru tampi

Anggere sampeyan nduweni kualifikasi kanggo mulang mata pelajaran sing sampeyan tawarake, sampeyan bisa melu! Kita ora preduli saka ngendi sampeyan, manggon ing ngendi, sapa sing sampeyan tresnani, utawa basa apa sing sampeyan gunakake. Diskriminasi ora keren lan ora duwe papan ing pendidikan.

Path-1_a
Path_a

#GuruRevolt

Path_a
Path-1_a

Koperasi Platform Milik Guru

 

Yo, kuwi bener! Kabeh guru dadi co-owner lan duwe bagean ing co-op. Ing koperasi, ora ana "boss gedhe" utawa investor sing nggawe kabeh keputusan kanggo nambah bathi. Saben anggota duwe saham ing koperasi lan swara sing padha.

Solidaritas

Solidaritas

Kerjasama ing antarane Koperasi

Kerjasama ing antarane Koperasi

Demokrasi

Demokrasi

Partisipasi Ekonomi

Partisipasi Ekonomi

Podo

Podo

Ninggalake cuti pribadi

Ninggalake cuti pribadi

training

Latihan & Pendidikan

Ora Ana Kebijakan Draconian

Ora Ana Kebijakan Draconian