fbpx

#GuruRevolt

KANG GURU,
Dening GURU!

 

MyCoolClass yaiku akoperasi guru internasional kanthi platform pengajaran online dhewe. We nyambung guru paling apik ing saindenging jagad kanthi siswa sing paling ngengkel ing papan sing nyenengake, terbuka lan maneka warna budaya. Opo maneh we menehi guru kesempatan kanggo duwe papan makarya. 

Minangka koperasi, kita ngetutake pitu prinsip sing ditemtokake dening Aliansi Koperasi Internasional.
 We are kedhaftar ing Inggris minangka masarakat lan anggota Koperasi Inggris.  

#GuruRevolt

NGGABUNGA # TEACHERREVOLT ING Dino

Paedahe Guru

Sampeyan boss. Sampeyan bebas nggawe pelajaran dhewe kanthi cara sampeyan dhewe. Sampeyan ngontrol pesenan lan jadwal lan sampeyan menehi rega dhewe.

Gampang ngatur siswa ing platform pengajaran.

Nuduhake layar, manajemen file, panggunaan papan putih, lan organisasi materi gampang lan intuisi. Platform kasebut kasedhiya ing 10 basa saiki lan liyane saiki!

Upah sing luwih apik, entuk manfaat sing luwih apik lan transparan total.

Guru mbayar 19% penghasilan saben wulan menyang koperasi. Iki kalebu biaya operasional lan kontribusi dana umum kanggo mbantu tuwuh. Bagéan saka 19% uga mbayar wektu mbayar sampeyan! Kita ora duwe pemegang saham sing nyuda. Minangka anggota, sampeyan uga duwe perusahaan, lan menehi komentar babagan bathi apa wae.

Mbayar wektu cuti.

Guru bakal nglumpukake 7 dina saben taun kanthi mbayar mbayar utawa cuti pribadi miturut kontribusi lan gaji saben dina rata-rata. Kita pengin para guru ngati-ati dhewe nalika lagi lara utawa plancongan tanpa kelangan penghasilan. Sampeyan mung bisa njupuk apa sing sampeyan lebokake.

Ora ana dendha utawa denda kanggo pembatalan yen sampeyan lara utawa ngalami darurat.

Ala kedadeyan. Yen sampeyan duwe darurat kulawarga utawa butuh sawetara dina, cukup mbatalake kelas lan wenehake tim dhukungan.

Kapan wae, papan endi wae, ing endi wae

Platform kita bisa digunakake ing endi wae, lan ing endi wae dalane nggawa sampeyan. Sampeyan mung butuh sambungan internet. Platform kita uga bisa digunakake ing China tanpa watesan.

Sampeyan mbantu njupuk keputusan sing penting.

Saben guru duwe akses menyang situs web khusus anggota sing khusus kanggo mitra kerja, kanthi informasi finansial, aturan lan peraturan, informasi pemilihan, jajak pendapat, lan liya-liyane. Sembarang anggota uga bisa dadi anggota Direksi.

Gawe lan kolaborasi

Miwiti utawa gabung karo Tim Pencipta lan nggawe kursus karo guru liyane. Kirimake kursus sampeyan kanggo disetujoni dening Dewan Kurikulum banjur Tim Desain kita bakal nguripake kursus sampeyan! Sampeyan lan tim bakal entuk royalti nalika kursus wis didol!

Nulungi sing paling butuh

MyCoolClass berencana ngluncurake program kanggo menehi bimbingan gratis kanggo bocah-bocah sing kekurangan ekonomi kanthi nggawe dana nirlaba.

Pembayaran sing fleksibel lan efisien

MyCoolClass duwe macem-macem pilihan pambayaran kanggo mesthekake yen sampeyan mbayar kanthi efisien yen bisa.

Kabeh guru diparengake.

Yen sampeyan wis mumpuni ngajar mata pelajaran sing ditawakake, luwih becik. Kita ora peduli karo sapa, asalmu, asal, utawa basa apa sing sampeyan gunakake. Diskriminasi ora apik lan ora duwe papan pendhidhikan.

#GuruRevolt

Yen sampeyan seneng karo apa sing kita lakoni lan pengin nuduhake dhukungan nalika tuwuh,
sumbangan sampeyan dihargai.

Co-Op platform duweke guru

 

Ya bener !!! Kabeh guru dadi pamilik lan duwe saham ing perusahaan kasebut. Minangka koperasi, ora ana "Big Boss" utawa investor sing njupuk keputusan. Saben anggota duwe saham ing perusahaan lan swara padha.

Solidaritas

Kerjasama ing antarane Koperasi

Demokrasi

Partisipasi Ekonomi

Podo

Ninggalake cuti pribadi

Latihan & Pendidikan

Ora Ana Kebijakan Draconian