fbpx

Апликација за членство во наставник

Пред да ја започнете вашата апликација, ве молиме прочитајте го Договор за членство овде.

 

За да ги олесните работите при аплицирањето, погрижете се да ги имате подготвени следните документи:

♦ CV или биографија

♦ Јасна фотографија од вашата лична карта или пасош издадена од владата

♦ Сите релевантни наставни акредитиви, дипломи, сертификати или друг доказ за квалификации за предметите или курсевите што сакате да ги предавате на MyCoolClass.

♦ Врска за прегледување и преземање на вашето воведно видео (Google Drive, Dropbox, WeTransfer).

MyCoolClass не дозволува наставниците да се продаваат како „мајчин говорник“ на нашата платформа.
Не веруваме дека пасошот стандардно некого го прави подобар учител. Ве молиме воздржете се од користење на овој термин во вашето видео.

Нашиот тим ќе ја разгледа вашата апликација и ќе ве контактира преку е-пошта во рок од 3-5 работни дена. Ако имате какви било прашања, ве молиме ни е-мејл.

Чекор 1 или 6

Основни информации