fbpx

# Revolt Mësuesi

P TER MACHSUESIT,
NGA MACHSUESIT!

 

MyCoolClass është një kooperativë ndërkombëtare mësuesish me platformën e saj të mësimdhënies në internet. Ne bashkojmë mësuesit më të mirë nga e gjithë bota me nxënësit më të etur në një hapësirë ​​argëtuese, të hapur dhe të larmishme kulturore. Ne gjithashtu u japim mësuesve të pavarur fuqinë për të dizajnuar hapësirën e tyre të punës.

Ne jemi një shoqatë autonome e mësuesve të pavarur që jemi mbledhur vullnetarisht për të përmbushur nevojat tona të përbashkëta ekonomike, qëllimet profesionale dhe aspiratat përmes një kooperativë platforme të përbashkët dhe të kontrolluar në mënyrë demokratike.

kokë2d

Siç është parë

logo_1
logo_4
logo_3
logo_2

BASHKOHU #REACHOLREVOLT SOT

Përfitimet e mësuesve

Mësuesit në MyCoolClass marrin më të mirën nga të dy botët. Ata janë të pavarur dhe mund të drejtojnë biznesin e tyre, ndërkohë që janë bashkëpronarë të një marke ndërkombëtare me një reputacion të shkëlqyer. Ne gjithashtu ofrojmë trajnim falas për mësuesit tanë për t'i ndihmuar ata të zhvillojnë karrierën e tyre.
Paga më të mira, përfitime më të mira dhe transparencë totale

Mësuesit paguajnë 19% të të ardhurave të tyre mujore në kooperativë. Kjo mbulon shpenzimet operative, tarifat e përpunimit të pagesave dhe një kontribut në fondin e përgjithshëm që na ndihmon të rritemi. Një pjesë e 19% shkon edhe për pushimin tuaj të paguar! Ne nuk kemi asnjë aksioner të madh që merr një ulje. Si anëtar, ju gjithashtu jeni pjesë e pronarit të kooperativës dhe keni një fjalë për atë që ndodh me çdo fitim.

Krijoni paketat tuaja mësimore dhe kurset në grup

MyCoolClass ofron tre opsione për mësuesit për të optimizuar biznesin e tyre të mësimdhënies.

Tregu i mësuesve – Krijoni profilin tuaj dhe paketat e mësimeve për mësime individuale. Studentët mund të rezervojnë lehtësisht mësime me ju përmes faqes sonë të internetit.

Tregu i kursit – Krijoni kurset tuaja unike në grup në çdo gjuhë, lëndë apo aftësi dhe tërhiqni nxënës në mbarë botën.

Studentët Privatë – Sillni studentët tuaj në MyCoolClass dhe përdorni të gjitha veçoritë dhe mjetet tona interesante. Mësuesit mund të vendosin një tarifë private që nuk është e listuar në treg.

Ora paguar

Mësuesit grumbullojnë shtatë ditë pushim mjekësor ose personal të paguar në vit, bazuar në kontributin e tyre dhe pagën mesatare ditore. Ne duam që mësuesit të jenë në gjendje të kujdesen për veten kur janë të sëmurë ose në pushim pa humbur të ardhurat. Ju mund të hiqni vetëm atë që vendosni.

Nuk ka gjoba ose gjoba për anulimet nëse jeni të sëmurë ose keni një urgjencë

Gjëra të këqija ndodhin. Nëse keni një urgjencë familjare ose keni nevojë të bëni disa ditë pushim, thjesht anuloni mësimin dhe njoftoni studentin tuaj. Ne presim që mësuesit të jenë të përgjegjshëm dhe të komunikojnë me nxënësit e tyre.

Në çdo kohë dhe kudo në botë

Platforma jonë funksionon kudo që të jeni dhe kudo që ju çon rruga. Gjithçka që ju nevojitet është një lidhje interneti. Platforma jonë funksionon gjithashtu në Kinën kontinentale pa asnjë kufizim.

përkthyes-56_2
interpretues-57-1024x830_2
Gjithçka që ju nevojitet për të drejtuar biznesin tuaj të mësimdhënies

Platforma jonë ofron të gjitha mjetet që u nevojiten mësuesve për të menaxhuar studentët dhe kurset e tyre.

Me MyCoolClass mund të shkëmbeni mesazhe, të përdorni forume, të konfiguroni paketa mësimore, të krijoni kurse, të përfundoni detyra në internet dhe shumë më tepër.

Ne kujdesemi për të gjitha detyrat administrative dhe shërbejmë si një portë pagese për të marrë pagesa nga studentët tuaj në mbarë botën. Në këtë mënyrë ju mund të bëni atë që bëni më mirë dhe të përqendroheni në mësimdhënie.

Ju ndihmoni në marrjen e vendimeve që kanë rëndësi

Çdo anëtar i MyCoolClass ka qasje në një faqe interneti vetëm për anëtarët me informacione mbi qeverisjen, rregulla dhe rregullore, informacione për zgjedhjet, sondazhe dhe më shumë. Çdo anëtar mund të kandidojë edhe për Bordin e Drejtorëve. Ne inkurajojmë mësuesit tanë të marrin pjesë në bashkëpunim.

Pagesë fleksibile dhe efikase

MyCoolClass ofron një sërë opsionesh pagese për t'u siguruar që të paguheni sa më efikasisht të jetë e mundur. Aktualisht ne i paguajmë mësuesit tanë nëpërmjet transfertës bankare Wise, PayPal ose në Mbretërinë e Bashkuar.

Të gjithë mësuesit janë të mirëseardhur

Për sa kohë që jeni të kualifikuar për të dhënë lëndët që ofroni, jeni të mirëpritur të bashkoheni me ne! Ne nuk na intereson se nga jeni, ku jetoni, kë doni ose çfarë gjuhe flisni. Diskriminimi nuk është i lezetshëm dhe nuk ka vend në arsim.

Shtegu-1_a
Shtegu_a

# Revolt Mësuesi

Shtegu_a
Shtegu-1_a

Kooperativa e platformës në pronësi të mësuesve

 

Po ashtu eshte! Të gjithë mësuesit bëhen bashkëpronarë dhe kanë një pjesë në kooperativë. Në një kooperativë, nuk ka "bos të madh" apo investitorë që marrin të gjitha vendimet për të rritur fitimet. Çdo anëtar ka një aksion në kooperativë dhe një votë të barabartë.

Solidaritet

Solidaritet

Bashkëpunimi midis kooperativave

Bashkëpunimi midis kooperativave

Demokraci

Demokraci

Pjesëmarrja Ekonomike

Pjesëmarrja Ekonomike

barazi

barazi

Pushim personal me pagesë

Pushim personal me pagesë

stërvitje

Trajnim & Edukim

Nuk ka politika drakoniane

Nuk ka politika drakoniane