fbpx

#GuruRevolt

Pikeun GURU,
KU GURU!

 

MyCoolClass nyaétak kooperatif guru internasional sareng platform pangajaran online nyalira. We nyambungan guru anu pangsaéna ti sakumna dunya sareng anu diajar anu paling getol dina rohangan anu pikaresepeun, terbuka sareng beragam budaya. Naon deui, we masihan kasempetan ka guru gaduh tempat damelna. 

Salaku koperasi-koperasi, urang nuturkeun tujuh prinsip anu ditetepkeun ku Alliance Koperasi Internasional.
 Kami didaptarkeun di Inggris salaku masarakat sareng anggota Koperasi Inggris.  

#GuruRevolt

Gabung sareng # TEACHERREVOLT Dinten ayeuna

Mangpaat Guru

Anjeun bos. Anjeun bébas nyieun pelajaran sorangan ku cara sorangan. Anjeun ngatur pesenan sareng jadwal anjeun sareng anjeun netepkeun harga nyalira.

Gampang pikeun ngatur murid dina platform pangajaran urang.

Babagi layar, manajemén file, panggunaan papan tulis, sareng organisasi matéri saderhana sareng intuitif. Platform na sayogi dina 10 basa ayeuna sareng langkung seueur anu di jalan!

Gajih anu langkung saé, kauntungan anu langkung saé sareng transparansi total.

Guru mayar 19% tina pendapatan bulanan na kana koperasi. Ieu nutupan biaya operasi sareng kontribusina kana dana umum pikeun ngabantosan urang tumuh. Bagian tina 19% ogé asup kana waktos mayar anjeun! Kami henteu gaduh saham anu motong. Salaku anggota, anjeun gaduh perusahaan ogé, sareng kéngingkeun ucap anjeun dina naon anu janten kauntungan.

Dibayar waktosna pareum.

Guru bakal ngumpulkeun 7 dinten tiap taun tina mayar gering atanapi cuti pribadi numutkeun sumbangan sareng gaji rata-rata sadidinten. Kami hoyong guru pikeun ngurus diri nalika gering atanapi liburan bari teu kaleungitan pendapatan. Anjeun ngan ukur tiasa nyandak naon anu anjeun lebetkeun.

Teu aya hukuman atanapi denda pikeun pembatalan upami anjeun gering atanapi darurat.

Barang goréng kajantenan. Upami anjeun ngagaduhan kaayaan darurat kulawarga atanapi kedah liburan sababaraha dinten, tinggal batal kelas anjeun sareng wartoskeun ka tim dukungan.

Iraha waé, dimana waé tempat, dimana waé

Platform kami tiasa dianggo dimana waé anjeun sareng dimana waé jalan anjeun. Anu anjeun peryogi nyaéta sambungan internét. Platform kami ogé dianggo di Cina tanpa watesan.

Anjeun ngabantosan nyandak kaputusan anu penting.

Unggal guru bakal ngagaduhan aksés kana halaman wéb anu khusus pikeun anggota koperasi, kalayan inpormasi kauangan, aturan sareng peraturan, inpormasi pamilihan, jajak pendapat, sareng seueur deui. Saha waé anggota ogé tiasa janten anggota Déwan Direksi.

Nyiptakeun sareng kolaborasi

Ngamimitian atanapi gabung sareng Tim Pencipta sareng ngembangkeun kursus sareng guru sanés. Kirimkeun kursus anjeun pikeun disahkeun ku Dewan Kurikulum teras Tim Desain kami bakal ngahirupkeun kursus anjeun! Anjeun sareng tim anjeun bakal kéngingkeun royalti nalika kursus anjeun dijual!

Bantosan anu paling meryogikeunana

MyCoolClass ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun program pikeun nyayogikeun bimbingan gratis pikeun barudak anu sacara ékonomis kalayan nyiptakeun dana nirlaba.

Pamayaran fléksibel tur éfisién

MyCoolClass ngagaduhan sababaraha pilihan pamayaran kanggo mastikeun anjeun dibayar sakumaha épisién mungkin.

Sadayana guru wilujeng sumping.

Upami anjeun mumpuni pikeun ngajarkeun mata pelajaran anu anjeun tawarkeun, anjeun bakal wilujeng sumping. Kami henteu paduli saha anjeun, dimana anjeun ti mana, dimana cicing, atanapi basa naon anu anjeun nyarios. Diskriminasi henteu tiis sareng henteu ngagaduhan tempat dina pendidikan.

#GuruRevolt

Upami anjeun resep naon anu urang lakukeun sareng hoyong nunjukkeun dukungan nalika kami tumuh,
sumbangan anjeun ngaapresiasi.

Co-Op Platform Milik Guru

 

Leres, leres éta !!! Sadaya guru janten co-pemilik sareng gaduh saham dina perusahaan. Salaku koperasi, teu aya "Big Boss" atanapi investor anu nyandak sadaya kaputusan. Unggal anggota ngagaduhan saham dina perusahaan sareng sora anu sami.

solidaritas

Kerjasama Diantara Koperasi

demokrasi

Partisipasi Ékonomi

sasaruaan hak

Mayar cuti pribadi

Latihan & Atikan

Henteu Kawijakan Draconian